Bitcoin P2P Volume Hits ATH Intiassa, Ghanassa ja Meksikossa

Useissa kehitysmaissa, kuten Intiassa, Meksikossa, Ghanassa ja Argentiinassa, ennustettiin Bitcoin P2P: n kauppaa ennätyksellisesti heinäkuussa.

LocalBitcoinsin ja Paxfulin tietojen mukaan Bitcoin Code vertaiskaupan (P2P) kaupan volyymi useissa maissa, kuten Intiassa, Meksikossa ja Argentiinassa, on saavuttanut kaikkien aikojen huipputason.

Kehitysmaiden säännölliset ihmiset käyvät aktiivisesti salausvaluuttaa

Kahden viimeisen kuukauden aikana Bitcoin on ollut vakaampi kuin koskaan, vaihdellaan 9000–10 000 dollarin välillä. Binance: n toimitusjohtaja Changpeng Zhao vitsaili vertaamalla vanhinta salaustekniikkaa vakaaseen kolikkoon. Kehitysmaiden ihmiset ostavat kuitenkin Bitcoinia massiivisesti, ainakin P2P-salauspörssien LocalBitcoins ja Paxful toimittamien volyymitietojen mukaan.

Salaustekniikan tutkija Kevin Rooke havaitsi Bitcoin-kaupan volyymin nousun muun muassa Intiassa (3,4 miljoonaa dollaria viikossa), Ghanassa (1,7 miljoonaa dollaria), Argentiinassa (miljoona dollaria), Filippiineillä (miljoona dollaria), Meksikossa (700 tuhatta dollaria) ja Egyptissä (150 dollaria). tuhatta euroa).

Rooke käytti UsefulTulipsin tietoja , joka tutkii kahden P2P-keskustelun tilavuuslukuja yhdistettyjen kaavioiden luomiseksi.

Siten Bitcoin on adoptoitu tavallisten ihmisten kautta maissa, joiden väkiluku on yli 1,7 miljardia.

Viime viikolla CryptoPotato kertoi, että Intiassa sijaitsevat keskitetyt salauspörssit kohtivat myös kaupan volyymin nousua. Kiinnostus Bitcoiniin lisääntyi, kun Intian korkein oikeus kumosi Intian keskuspankin aiemman päätöksen kieltää salausyritykset. Kaupankäynnin määrän nousu samoin tapahtuu Intian osavaltioiden ja kaupunkien välillä käyttöön otettujen tiukkojen sulkemistoimenpiteiden avulla koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Muissa maissa P2P-transaktiot kasvoivat vastaavasti. Meksikossa ihmiset kääntyvät turvapaikkavaroihin suojautuakseen devalvoivasta kansallisesta valuutasta. Meksikon peso on laskenut 18% Yhdysvaltain dollariin nähden edellisvuodesta.

Yhdysvaltain Bitcoin P2P: n kaupankäynnin volyymitietue kesäkuussa

Se ei kuitenkaan koske vain kehitysmaita. USA oli myös kokenut ennätyksellisen viikoittain Bitcoin-kaupan Paxful- ja LocalBitcoins-kaupoissa viime kuussa. Kesäkuun puolivälissä ihmiset vaihtoivat yli 30 miljoonaa dollaria Bitcoinia viikossa kahdessa P2P-pörssissä.

Edellisten seitsemän päivän aikana volyymi oli vajaat 30 miljoonaa dollaria, mikä viittaa siihen, että kiinnostus kryptovaluuttaan ei ole hiipumassa.

Huhtikuun puolivälissä Yhdysvaltain työttömyysaste saavutti ennätyskorkeuden, 15%. Ihmiset hakevat työttömyysetuuksia massiivisesti. Samaan aikaan kaikki toivovat talouden elpymistä.

Liittovaltion keskuspankki on pumpannut käteistä kuin koskaan ennen polttoainetta osakemarkkinoiden nousulle, mutta säännölliset henkilöt etsivät luotettavia, turvallisia paratiiseja, jotka voisivat säästää säästönsä pitkällä aikavälillä. Bitcoin on yksi tällainen vaihtoehto. Salausvaluutalla on deflaatiomalli, ja sitä pidetään yhtenä parhaimmista menetelmistä suojautua inflaatiolta.