SkyBridge lancerer officielt sin Bitcoin-fond med $ 310 mio. PositionSkyBright

New York-baserede globale investeringsselskab SkyBridge Capital meddelte i dag, at det havde startet sin Bitcoin Fund med $ 310 millioner i aktiver under forvaltning (AUM).

Hedgefondschefen, der blev grundlagt af den tidligere kommunikationsdirektør i Det Hvide Hus, Anthony Scaramucci, er i øjeblikket det nyeste fondsforvaltningsselskab, der tilbyder institutionelle investorer eksponering for bitcoin via en Bitcoin Lifestyle fond.

SkyBridge Bitcoin Fund bliver sået med $ 310 millioner i aktiver, der efter sigende er hentet fra firmaets $ 3 milliarder flagskibsfond

Som kommentar til den seneste udvikling fortalte SkyBridge-grundlægger og administrerende partner Anthony Scaramucci til Reuters: ”Forestil dig hver modelportefølje, hvor guld er blevet en accepteret aktivklasse, hver modelportefølje har en 1% eksponering for bitcoin, og du kan se størrelsen af, hvor bitcoin kunne være.“

SkyBridge’s omfavnelse af bitcoin kom ud af den nylige bitcoin-prisstigning sammen med andre kryptoaktiver. Den øverste kryptokurrency har været i en stigende stigende tendens og havde endda sat en ny heltidshøjde for sig selv, da den krydsede tærsklerne på $ 34.000 søndag.

Bortset fra den nylige prisforhøjelse går SkyBridge også ind for fortjenesten

Data fra Hedge Fund Research (HFR) – et branchesporingsfirma, afslører, at kun i november opnåede kryptokurrencyfokuserede fonde 52% overskud, hvilket er ca.

Ifølge HFR-præsident Kenneth Heinz har overskud fra hedgefonde tiltrukket investorernes opmærksomhed, sagde han: „Efter at have sendt stærke gevinster gennem det tumultfulde 2020 øger investorerne aktivt eksponeringen for hedgefonde, herunder kryptokurrencystrategier.“

SkyBridge håber at få fat i en andel af markedet fra Grayscales Bitcoin Trust, som i øjeblikket har $ 17,5 milliarder dollars i aktiver under forvaltning.